Clicky

 • Reparatii…

  Reparatii motor Sector 2

  Reparatii capitale motor, segmentare, inlocuire garnitura chiulasa, inlocuire distributie….

   Reparatii articulatie Sector 2

  Reparatii sistem de franare, sistem de directie, sistem suspensie…

  Revizie Sector 2

  Inlocuire consumabile necesare conform specificatiilor producatorului + constatare repere defecte….

  Servicii si reparatii auto speciale / neconventionale

  Echipamentele profesionale si personalul calificat ne permit efectuarea unor reparatii neconventionale, reparatii pe care service-urile de reprezentanta nu le pot efectua.
  Acestea, prin politica lor optand numai pentru inlocuirea totala a reperului defect, sau chiar a intregului sistem, lucru foarte costisitor si de lunga durata, intrucat aceste piese sunt rareori pe stoc, de cele mai multe ori fiind necesara coamndarea lor externa in 7-14 zile.

  In service-ul gearup serv beneficiat de:reparatii calculatoare airbag, reparatii calculatoare injectie, anulare immo (imobilizator), citire carpass/ programare chei in immobilizator, decodare/deblocare radio-casetofoane/cd playere/navigatii, verificare kilometraj real, recalibrare injectie.

  Reparatii calculatoare AIRBAG in Sector 2

  In cazul in care autovehiculul dumneavoastra a fost implicat intr-un accident, rezultand declansarea airbagurilor sau afectarea senzorilor de impact, martorul de airbag se va aprinde in instrumentele de bord, facand astfel nefunctional intregul sistem de siguranta al masinii. In acest caz, solutia pe care o veti primi, daca veti solicita reparatia sistemului de siguranta al masinii la orice service de reprezentanta, va fii inlocuirea calculatorului de airbag. Acest lucru implica costuri foarte ridicate si anume: Calculator piesa noua 800 – 1500 EUR, reprogramarea acestuia pe masina, manopera suplimentara. Ca alternativa la aceasta solutie noi va oferim posibilitatea reparatiei calculatorului de airbag, si aducerea lui in stadiul intial, acesta nemai inregistrand nici un impact, fiind ” revirginizat” si 100% functional.

  Reparatii calculatoare ECU Injectie in Sector 2

  In cazul in care aveti un calculator de injectie ECU defect noi va putem ajuta. In marea majoritate a cazurilor calculatoarele de injectie se defecteaza datorita unei suprasarcini a sistemului de incarcare al masinii, in principal al supraalimentarii alternatorului. Si in acest caz, soultia reprezentantelor va fii inlocuirea ECU motor si programarea altuia nou pe masina Dvs. Pret ECU nou: 1000 – 1500EUR, plus manopera pentru reprogramarea piesei noi. GEARUP SERV va ofera posibilitatea reparatiei calculatorului de injectie ECU. Solutie mult mai practica si mult mai ieftina.

  e-Marketing by Maya Interaktive - GearUp